7 Ekim 2008

Vali Kılıçlar Demir'e Taziye Ziyaretinde Bulundu

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, amcasını kaybeden AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir'e taziye ziyaretinde bulundu.

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, amcasını kaybeden AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir'e taziye ziyaretinde bulundu.
Vali Mehmet Kılıçlar ve beraberindekiler, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu kaldırıldığı Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde yaşamını yitiren Kızıtepe'nin tanınmış eşraflarından Hacı Memet Demir'in evinin önündeki taziye çadırına geldi. Vali Mehmet Kılıçlar, Demir ailesi adına taziyeleri kabul eden Milletvekili Mehmet Halit Demir, taziye dileklerini iletti.
Milletvekili Demir, 74 yaşında vefat eden amcası Hacı Memet Demir'in yaşamının son demine kadar sağlıklıklı olduğunu ancak geçirdiği ani bir rahatsızlığın ardından yaşamını yitirdiğini belirterek, "Amcamın vefatından dolayı elbetteki üzgünüm. Ölüm haktır. Bu gerçeğin yeri ve zamanını da ancak ve ancak bizi yaratan belirler. Dolayısıyla, hepimiz faniyiz. Er ya da geç ölümü mutlaka tadacağız. Önemli olan giderken önce Allah'ın huzurunda ardından da, toplumda hoş bir seda ile anılmaktır. Ailemizin acısını paylaşmak ve bize taziyelerini bildirmek için buraya kadar gelen başta sayın valimiz, milletvekilimiz, rektörümüz ve hemşerilerimize ailem adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Haber: www.mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum