14 Ekim 2008

Vekilden Genel Sekretere Ziyaret!

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Hamidi’yi makamında ziyaret etti.

İncelemelerde bulunmak üzere Mardin’e gelen Süleyman Çelebi, köy ve beldelerde yapılan çalışmaları yerinde incelemek üzere İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Hamidi ve İl Genel Meclis Başkanı Abdulmuttalip Bilgiçoğlu’nu makamında ziyaret etti. Milletvekili Çelebi’yi makamında karşılayan Genel Sekreter Sırrı Hamidi, milletvekillerinin gelen meclis çalışmalarından arta kalan zamanını Ankara’da değil Mardin’e gelerek ve ilçelere, beldelere ve köylere ziyaretler yaparak geçirdiğini söyledi.

Ziyaretlerinde hiçbir zaman halktan kopmadıklarını söyleyen Çelebi ise ”Kentin sorunlarını yakinen takip ediyoruz.”dedi.

Yine bu yaz döneminde kentin bütün köylerini gezdiklerini söyleyen Çelebi, “Bizler her türlü eleştiriye rağmen halktan hiç kopmadan, Mardin’e hizmet etmeye devam edeceğiz.”diye konuştu.

Çelebi ayrıca hükümetin KÖYDES adı altında yapılan hizmetlerin başarı ile uygulanması nedeniyle başta Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar olmak üzere il genel meclisi üyelerine ve İl Özel İdare Genel Sekreterine teşekkür etti.

Nezir Güneş
Haber: Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum