13 Kasım 2008

131 kaçak cep telefonu ele geçirildi

Mardin Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda, yurda yasa dışı yollarla sokulan 131 adet muhtelif marka cep telefonu ve 11 adet 'Imei klonlama' cihazı ele geçirildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi, gümrük kaçakçılarına göz açtırmıyor. Mardin polisi Mersin Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şubesi ekipleriyle koordineli olarak Nusaybin ilçesinde operasyon düzenledi. Operasyonlarda 131 adet muhtelif markalarda kaçak cep telefonu, 11 adet 'Imei klonlama' cihazı, 6 adet bağlantı kablosu, 5 adet CD, 3 adet bilgisayar kasası ele geçirildi. Operasyonlarda A.B., A.G. ve K.A. isimli şüpheli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli 3 şahıs hakkında yasal işlemlerin başlatıldığını belirten Mardin Emniyet Müdürü Serdar Meriç, kaçak eşya satıcılarına karşı mücadelenin sürdürüleceğini söyledi.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum