23 Kasım 2008

ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ’NE SIFIR KİLOMETRE ARAÇ

http://www.habermardin.com/haber_uploads/929_maxi.jpg


AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ YÜKSEL; MARDİN ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ’NE SIFIR KİLOMETRE ARAÇ TAHSİS ETTİ.


AK Parti Mardin Milletvekili, Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL, Milli Eğitim Bakanı Doç. Dr. Hüseyin Çelik’le görüşüp Türkiye genelinde 10 adet tahsis edilecek olan sıfır kilometre araçlardan birini ihtiyacı olan Mardin Anadolu Öğretmen Lisesi’ne tahsis ettirdi.

Geçtiğimiz ay Ak Parti Mardin İl Teşkilatı’ndan Ekonomi İşleri Başkanı Musa Bayraktar Milletvekili Yüksel’i arayıp Anadolu Öğretmen Liselerine Türkiye genelinde 10 adet sıfır kilometre araba tahsis edileceğini bildirmesiyle birlikte Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’le görüşen Yüksel bu araçlardan birinin Mardin Anadolu Öğretmen Lisesi’ne alınması için girişimlere başladı.

Milli Eğitim Bakanı Çelik’e okulun durumu ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Yüksel; okulun yatılı öğrenim verdiğini, pansiyonunda kız öğrencilerimizin de kaldığını ve ana yolun 4 km içerisinde kaldığını belirtti. Herhangi acil bir durumda okulun araç ihtiyacının önemini vurgulayan Yüksel; Çelik’ten konuyla ilgili söz alıp durumu Lise Müdürü Mehmet Tekin’e iletti. Konuyla ilgili girişimleri sonucunda dün okulu adına aracı almaya gelen okul müdürü Mehmet Tekin Milletvekili Yüksel’e yardımlarından dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu ve okuldaki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Müdür Mehmet Tekin “Okulumuzun yatılı bir okul olması nedeniyle ve anayoldan 3-4 km kadar içerde kalan bir yerde konumlanması dolayısıyla acil durumlar için araç sıkıntısı çekiyorduk. Konuyla ilgili başvuru yapmamıza rağmen araç tahsislerinin yapıldığını hep sonraki partide değerlendirileceği cevabını alıyorduk. Milletvekilimiz Cüneyt Bey’in girişimleri olmasaydı bu aracı almamız mümkün değildi. Kendisini Mardin’de Anadolu Öğretmen Lisemizde yaptığımız çalışmaları göstermek için okulumuza davet ediyor; tekrar teşekkürlerimi sunuyorum. Dedi.

AK Parti Mardin Milletvekili, Doç. Dr. Cüneyt Yüksel Okul Müdürü’nün çalışmalarından dolayı tebrik etti, başarılarının devamını diledi.

Milletvekili Yüksel” İlimizin gerek parti teşkilatı içinde gerekse Okul Müdürümüzün takipçiliği ile bana ulaşan bu konuyla ilgili gereken kişilerle görüşüp okulumuzun ihtiyacı olan bir aracı kazandırdık. Tabi burada önemli olan gerek parti teşkilatımızın gerekse okul müdürümüzün ilgisi ve takipçiliğidir.Bu tür konularda gerek eğitim olsun, gerek sağlık, gerek alt yapı bu imkanları iyi takip eden yöneticilerimizin, hemşerilerimizin görevi bizi bilgilendirmeleridir. Ben gerek vatandaşımız olsun, gerek il genelinde kamuda çalışan yöneticilerimiz olsun Mardin ili içindeki bütün konuları bana bildirdikleri takdirde ilgili bakana iletip takibini gerçekleştiriyorum. Bu konuda ilimizde bütün kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine de önemli iş düşüyor.” Diye konuştu.

Habermardin.com,


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum