16 Kasım 2008

Armar'dan Bayram ve Yeniyıl Hediyesi

Armar birinci yılını doldurmadan müşterilerine Bayram ve Yeni yıl hediyesi olarak otomobil armağan ediyor.

Midyat’ın yeni kurulan ve daha bir yılını doldurmadan müşterilerini düşünerek büyüklüğünü kanıtladı. Midyat’ın gözde alışveriş merkezlerinden biri olan ARMAR WORLD MARKET alışveriş merkezi, seçkin müşterilerine araba hediye ediyor. Midyat’ın değişen yüzü olan ve açıldığı günden beri başta Midyat ilçesi başta olmak üzere çevre il, ilçe, belde ve köylerden gelen vatandaşlara çeşitli alış-veriş kolaylığı sağlıyor. Yeni yaptığı kampanya ilgi ise müşterilerine otomobil piyangosu düzenleyen ARMAR WORLD MARKET ve alış-veriş merkezi’nden 35 YTL’lik alışveriş yapana herkese çekiliş kuponu vererek şansı yakalamalarını sağlıyor.

Genelde durgun olan ekonomiye Midyat’ta canlılık getirildi. Her geçen gün gelişen tarihi ve turistik kente, yeni işyerlerinin ve yatırımların artması ile gözle görülür bir canlılık yaratıyor. İşyerlerinden biride daha bir yılını doldurmadan açılan ARMAR WORLD MARKET ALIŞ-VERŞ MERKEZİ. Bin metre kare alan üzerinde kulan ve çift katlı olarak yapılan alı-veriş merkezi Midyat’ın gelişen ve değişen yüzünü yansıtıyor.


ARMAR WORLD Alışveriş Merkezi, otomobil hediyeli çekiliş kampanyasın başlatarak ilçede bir ilk gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor. Milli Piyango idaresinden aldığı izin ile çekiliş sonucunda, kazanan talihliye bir Hyundai Accent marka otomobil hediye edilecek.

ARMAR WORLD Müşterilerine, Kurban Bayramı ve Yeni yıl armağanı olarak, bir taliliye dünyaca ünlü Hyundai Accent Era 1.4 otomobil hediye verecek. Alışveriş Merkezinden müşterilerin satın aldığı ürün karşılığında satın aldıkları 35 YTL değerinde bir çekiliş kuponu hediye veriyor. 23 Ocak 2009 tarihine kadar sürecek kampanyanın 26 Ocak 2009’da Midyat Noter’liği huzurunda yapılacak çekilişte talihliye otomobil verilecek. Ayrıca görkemli bir kutlama ile alış-veriş merkezi önünde bir etkinlik ile kutlanacak.

ARMAR WORLD Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Arbağ, “Müşterilerimize, kurulduğumuz günden beri taahhüt ettiğimiz gibi; önce kaliteli, güvenli, sağlıklı hizmet, müşteriye güler yüz ve uygun fiyat ilkeleri ile yaklaşıyoruz. Amacımız Midyat’ta ve vatandaşlarımıza ilçede bir ilk yaşatmaktır. Bir yıl önce yola koyulduğumuz merkezimizin kuruluş yıl dönümünün mutluluğunu Midyat halkı ile paylaşmanın heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Midyat Noteri huzurunda yapılacak çekilişle bir talihliye Hyundai Accent Era 1.4 otomobil verilecek. Çekiliş günü birçok yeniliği de müşterilerimize suna caz. Ayrıca güzel bir etkinlik ile kutlayarak müşterilerimize çeşitli sürprizler ile yaş günümüzü kutlayacağız.”dedi.


ARMAR WORLD Çekiliş; Milli Piyango idaresinin gerçekleştirdiği ve çekiliş standardında olduğu gibi numaralı toplar 5 ayrı kürenin içine yerleştirilmesi ile gerçekleştirilecek. Yedek talihlinin de belirlenmesinin ardından gazeteniz Matiat Yeni Ses’te talihliler yayınlanacak.


ARMAR WORLD Ortaklarından ve Yönetim Kuru üyesi Fadıl Leventoğlu ise; “Midyat insanı daha fazlasına layık olarak görüyorum. İmkânımız olsa müşterilerimize daha fazlasını verebilmektir. Yeni bir işletme olmamıza rağmen ve daha bir yılımız doldurmadan müşterilerimize Midyat’ta bir ilki beraber yaşatmaktır. Güler yüzlü hizmet anlayışıyla ilçede alış veriş dünyasında yeni bir imaj yarattık. Midyat insanına farklı bir alışveriş kültürü sunacağımıza inanıyoruz. En üst seviyede müşteri memnuniyeti için önce kalite, hizmet ve ucuz alışveriş imkânı sağlamak istiyoruz.”şeklinde konuştu.

ARMAR WORLD Her haftanın Çarşamba gününü de müşterilerine özel halk günü uygulaması yaparak müşterilerine çeşitli indirim imkânlarına kavuşturuyor. Her 35 YTL lik alış veriş için yeni bir bilete kavuşan müşteriler de ise bu kampanya sayesinde satışlarda belirgin bir şekilde artış sağlandığı gözüküyor.

ARMAR WORLD MARKET Bin metre kare alna üzerinde kurulu iki katlı, reyonlarında, kozmetik’ten gıdaya, Et ürünlerinden, zücaciye ürünlerine, temizlik ve her türlü temel ihtiyacı karşılayacak geniş ürün yelpazesine sahip 10 bin çeşit ürün bulunuyor.
Selahattin Erol/YENİSES MİDYAT
yenises.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum