6 Kasım 2008

BELEDİYE APARTMAN YÖNETİCİLERİNİ UYARACAK

Başkan Vekili Beşenk “Kurallara uymayan apartmanlara ceza uygulanacak”

Mardin Belediye Başkan Vekili Deniz Beşenk, Belediye Meclis Toplantı Salonunda, Yenişehir Semtinde bulunan apartman yöneticileriyle toplantı yapacağını söyledi.

Kış mevsimi ile birlikte her yıl Apartman yöneticileriyle katı atıkların kirlilik yaratmaması, kullanılacak kalorifer yakıtının kaliteli olması ve çöplerin uygun bir şekilde atılması için apartman yöneticileriyle toplantı yaptıklarını belirten Belediye Başkan Vekili Deniz Beşenk, bu yıl daha kararlı olacaklarını söyledi. Beşenk “Yenişehir semtindeki apartman yöneticileriyle toplantı yapacağız. Çöplerin belirli saatlerde ve poşetler içinde çöp toplama merkezlerine bırakılması konusunda uyaracağız. Kış mevsiminde kullanılan katı yakıt atıklarının hangi saatlerde, nasıl ve nereye atılacağı konusunda bilgi vereceğiz. Kaloriferi çalıştıran kapıların ateşçi belgesine sahip olmaları konusunda uyaracağız. Her yıl aynı toplantıları yapıyoruz. Ama bu yıl daha farklı bir yaklaşım içinde olacağız. Uyarılara uymayan apartmanlar ve iş yerlerine cezai müeyyide uygulanacak” dedi.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum