29 Kasım 2008

Derik'te 'Komşu Köyün Delisi'

Derik Kaymakamlığı, belediye ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenledikleri tiyatro günleri kapsamında Üstün Dökmen'ın yazdığı ve Tuncer Yağcı'nın yönettiği 'Komşu köyün Delisi' isimli müzikli komedi sahnelendi. Adım Tiyatrosu oyuncuları tarafından Aydın Ayaydın Öğretmen Evi'nde gündüz ve gece olmak üzere iki matine halinde sahnelenen oyunu izleyen Derik Kaymakamı Tarkan Keskin oyundan sonra gazetecilere açıklama yaptı. Keskin, tiyatro etkinlikleriyle ilçenin sosyal kültürel yaşamına katkı sunmak istediklerini, bu tür etkinliklerin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, "Bizleri kırmayıp ilçemize gelen ve güzel oyunlarıyla bizleri sevindirip eğlendirdikleri için Adım Tiyatrosu ekibine teşekkür ederim" dedi.

İzleyenler tarafından ayakta alkışlanan Adım Tiyatro ekibi oyuncusu Ercüment Balakoğlu ise, "Bizleri davet edip ve çok güzel bir şekilde ağırlayan başta İlçe Kaymakamı Tarkan Keskin'e ve ilçe halkına teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Gece sahnelen tiyatro oyununu Kaymakam Keskin, İlçe Emniyet Amiri Sait Yalçın, Garnizon Komutanı Taner Özdemir ve çok sayıda vatandaş izledi.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum