3 Kasım 2008

Diyarbakır ve Mardin`de ihaleler


Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü ve Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanlığı muhtelif taşınmazların satışı için ihale açtı. Satışlara ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

-MARDİN DEFTERDARLIĞI-

Duyurulara göre Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, hazinece pay alınmak suretiyle kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Mardin'in Midyat İlçesi, Yenimahalle'de bulunan imar planında ticaret alanı olarak ayrılan, mülkiyeti Hazineye ait 109 parselde kayıtlı 3 bin 524,23 metrekare yüzölçümlü, arsalı yedi adet kagir lojman vasıflı taşınmaz, kat karşılığı inşaat yapılmak üzere ihale edilecek.

İhale, 1 Aralık 2008 tarihinde saat 10.00'da Mardin Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğünde pazarlık usulü ile yapılacak.

Tahmini bedeli 1 milyon 409 bin 692 YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 352 bin 423 YTL tutarında geçici teminat bedeli alınacak. İhalede arsa karşılığı Hazineye verilecek kat karşılığı inşaat oranı, yapılacak toplam konut ve iş yerleri için ayrı ayrı yüzde 35' den az olmayacak.

Söz konusu ihalede katılımcılar şartnameyi ücretsiz olarak Milli Emlak Müdürlüğü ile ''www.mardindefterdarligi.gov.tr'' adresinden öğrenebilecekler


-DİYARBAKIR YENİŞEHİR BELEDİYESİ-


Öte yandan Diyarbakır Yenişehir Belediye Başkanlığı, Merkez İlçe, Dokuzçeltik mahallesinde, 88 bin 678 metrekarelik taşınmazı kapalı teklif usulüyle satacak.

İhale, 13 Kasım 2008 tarihinde saat 10.00'da Yenişehir Belediye Başkanlığında gerçekleştirilecek.


Muhammen bedeli 2 milyon 283 bin 458 YTL olarak belirlenen ihalede katılımcılardan 68 bin 503 YTL tutarında geçici teminat alınacak.

İhaleye katılmak isteyenler şartnameyi, belediyeden bedeli mukabili temin edebilecekler.

Mardinlife.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum