27 Kasım 2008

Ödülünü Başbakan'ın elinden aldı

Koordinatörlüğünü Siraç Ballı’nin yaptığı açıklamada Belediye Başkan adayları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeliğine aday olacaklarının “Yerel Yönetimler Akademisi”den mutlaka eğitim görmesi gerektiğini söyledi.

Aynı zamanda AKİM İl Koordinatörü de olan AK Parti Siyaset Akademisi Mardin İl Koordinatörü Sıraç Ballı, bu dönem eğitim programına önceki dönemden daha fazla katılım beklediklerini belirterek, 1. Dönemde 199 kişinin katıldığı eğitime, 160 kişinin sertifika aldığı 33 kişinin devamsızlık ve sınavdan başarısızlıktan dolayı sertifika alamadığını hatırlattı.

Ballı’nın organizasyonuyla geniş katılımın sağlandığı Eğitim Programının sonucunda Siyaset Akademisi’nin ülke genelinde başarılı olan öğrencileri ve bu eğitim kapsamında en büyük ve en önemli koordinasyon yapan il Koordinatörleri AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyib Erdoğan tarafından AK Parti Genel Merkez’de yapılan bir törenle ödüllendirilmişti.

Mardin il genelinde Siyaset Akademisi 1. Dönem Mardin İl Birincisi Ahmet Alan ve İl Koordinatörü Mehmet Sıraç Ballı’nın sertifikalarını geçtiğimiz günlerde Genel Merkezde Recep Tayyib Erdoğan’dan Canlı yayında İl Başkanları toplantısında almışlardı.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum