30 Kasım 2008

ELEKTRİK DİREKLERİ DEĞİŞTİRİLİYOR

http://www.habermardin.com/haber_uploads/951_maxi.JPG

Tedaş Müessese müdürü Homan “Yenişehir Semtine 8 Ek Trafo Yerleştirdik”

Mardin’in Yenişehir Semtinde görsel kirlilik yaratan eski demir direkler kaldırılarak yerine beton direkler yerleştiriliyor. TEDAŞ Müessese Müdürü Halil Homan, elektrik direklerinin değişmesi ili elektrik arızalarının önüne geçileceğini söyledi.

Yenişehir Semtinde yapılaşmanın her gün yoğunlaştığını ifade eden TEDAŞ Müessese Müdürü Halil Homan, ek olarak 8 yeni trafoyu hizmete soktuklarını bununla birlikte elektrik direklerinin değiştirilmesi için hummalı bir çalışma başlattıklarını belirtti.

Semt nüfusunun her geçen gün arttığına dikkat çeken Homan ”Vatandaşlarımızın haklı şikâyetlerini değerlendirerek mevcut trafolarımıza ek olarak, daha sağlık ve kesintisiz bir elektrik vermek için 8 ilave trafoyu devreye koyduk. Bu arada Görsel kirlilik yaratan ve elektrik arızalarına neden olan demir direkleri, beton direklerle değiştiriyoruz. Ekiplerimiz vatandaşımıza kesintisiz ve sağlıklı bir elektrik verme gayreti içerisindedir. Çalışmalarımızın sürdüğü cadde ve sokaklarda, çalışmadan kaynaklanan kısa süreli elektrik kesintilerimiz oluyor. Vatandaşlarımızın bu konuda hoşgörülü davranacağına inanıyorum. Günümüzde elektriksiz bir yaşamın olmayacağı bilinci içindeyiz. Çalışmalarımızı yerleşim birimlerinde meydana gelecek nüfus artışlarını dikkate alarak yapıyoruz. Elektrik kesintilerinin yaşanmaması için elimizden gelen her gayreti gösteriyoruz.” Dedi.

Vatandaşlar, görsel kirlilik yaratan elektrik direklerinin değiştirilmesinden memnuniyet duyduklarını belirtiyor.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum