1 Kasım 2008

Elik “Kazanmak istiyoruz”

Mardinspor Teknik Direktörü Şekip Elik ,Şanlıurfaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Mardinspor Pazar günü Şanlıurfa da Şanlıurfaspor ile karışılacak. Ali Şalk’ın yöneteceği karşılamada şeytanın bacağını kırmak isteyen Mardinspor mutlak galibiyet parolası ile maça çıkacak.

TFF 2. Lig 5. Grupta pazar günü Şanlıurfa da Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Mardinspor, bu maçın hazırlıklarını kulüp tesislerinde teknik direktör Şekip Elik yönetiminde yaptığı idmanla sürdürdü.
Mardinspor’lu futbolcuların idmanlarda oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Futbolcularını Şanlıurfaspor maçına motive etmeye çalışan Elik, yaptığı açıklamada, Belediye Vanspor maçını unutmak zorunda olduklarını söyledi
Belediye Vanspor maçının geride kaldığını, şimdi Şanlıurfaspor maçını düşünmek zorunda olduklarını ifade eden Elik, şöyle konuştu: ``Belediye Vanspor maçında ucuz bir şekilde galibiyeti kaçıran taraf olduk. Ele geçirdiğimiz fırsatları ise ne yazık ki yine değerlendiremedik. Şimdi bu maçı konuşup, hataları konuşmak bize bir şey kazandırmaz, moralleri bozar. Önümüzde Şanlıurfaspor maçı var. Biz de puan kaybettik rakiplerimizde. Ancak geriye dönüp bakmanın bir faydası yok. Hafta sonu deplasmanda yapacağımız Şanlıurfaspor maçıyla yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşı karşıya geleceğiz ve oldukça zor bir maç olacağını biliyoruz. Deplasmanda oynayacağımız bu maçın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyoruz ve kazanmaktan başka sonuç düşünmüyoruz.`` Diye konuştu.

Bu hafta karşılaşacakları Şanlıurfaspor’un güçlü bir takım olduğunu vurgulayan Elik, `` kendi seyircileri önünde onları yenmek istiyoruz. Hem hazırız, hem istekliyiz, hem arzuluyuz. İnşallah kazanan taraf Mardinspor olur`` diye konuştu.
Habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum