27 Kasım 2008

Geleceğin Atletleri Geliyor

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/atletizim.gif

Balkan atletizm şampiyonu Münir Cura’nın başkanlığını ve baş antrenörlüğünü yaptığı atletizm takımı, kıt imkânlarla başladığı yolculuğuna Vali Mehmet Kılıçlar’ın büyük desteği ve yakından ilgisi sayesinde kısa süre içerisinde büyük başarılar elde ederek başladı.

200 öğrenci arasından 35 öğrencinin seçildiği takımın 6 farklı kategoride yarıştığını belirten Cura,”Sayın Valimiz Mehmet Kılıçlar’ın olağanüstü gayretleri ve desteğiyle bugünlere geldik. Kimseden görmediğimiz ilgi Valimiz tarafından bize fazlasıyla gösterildi ve Sayın Valimiz her zaman yanımızda oldu. Bu zaferleri O’nun şahsında bütün Mardin halkına armağan ediyorum. “ dedi.

Sporun ve sporcunun yanında her zaman yer almak gerektiğini ifade eden Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar,”Bölgede cehalet ve eğitimsizlik; bedenen dinç, fikren diri nesillerin yetişmesiyle yok olur .” şeklinde sözlerini sürdürerek, bu başarının kendisini Mardin ve bölge adına çok mutlu ettiğini ifade etti.

35 takım arasında 10. sıraya yerleşen Mardin Atletizm takımının bundan sonra büyükler kategorisinde Mardin’i temsil edeceği bildirildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum