7 Kasım 2008

İşadamlarından Mardin`e Ziyaret

Akşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKSİAD), 13 kişilik bir heyetle Güneydoğu Anadolu'daki işadamları ve esnafları ziyaret etti. Burada cadde cadde dolaşan heyet üyeleri, esnafların son günlerde yaşanan olaylar hakkındaki görüşlerini aldı.

Mardin'e gelen AKSİAD üyeleri, bölgenin büyük bir ekonomik potansiyelinin olduğunu, bunun iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Ziyareti iki bölge arasındaki kaynaşmayı arttırmak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirten Derneğin başkan yardımcısı Muhammed Dağlı, Güneydoğu'nun basında yansıdığı şekilde karışıklık içerisinde olmadığını söyledi. Ticaret acısından iyi ilişkiler kurulduğunda büyük bir pazar potansiyeli olduğunu aktaran Dağlı, "Bundan sonra Güneydoğu Bölgesi'yle ticari ilişkilerimize daha önem vereceğiz. İç Anadolu halkıyla Güneydoğu Anadolu halkının kültür birliği var. Çok sıcak diyaloglar kurduk. Bundan sonraki ziyaretlerimizi ekonomik anlamda yapacağız. Güneydoğu bölgesiyle ilişkilerimizi arttıracağız." dedi.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum