6 Kasım 2008

KEDEV NAHIL ŞUBESİNİ AÇTI

Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Berna Yağcı, KEDEV Genel Başkanı Şengül Akçar’ın Mardinli ve yöre kadınlarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Mardin’de Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı’nın destekleriyle kurulan Kadın Koopretaifinde üretilen 7 çeşit sabun ve KEDEV yuvalarında görev yapan kadınların hazırladıkları hediyelik eşyaların satışı için NAHIL adı altında satış yeri açıldı. Açılışa Vali Vekili Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer, Belediye Başkan Vekili Deniz Beşenk, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz, KEDEV Genel Başkanı Şengül Akçar, İstanbul Baro Eski Başkanı Yücel sayman ve çok sayıda davetli katıldı.

Yağcı KEDEV desteği ile kurulan kadın kooperatifinde isteğe göre sabun üretimi yapıldığını söyledi. Yağcı “Kooperatifte kadınların ürettikleri 7 çeşit bitkisel sabun ile yuvalarımızda görevli kadınların yaptıkları hediyelik eşyaların satışı için yine KEDEV desteği ile Nahıl adı altında satış yeri açtık. Çevre ilçe ve illerdeki kadın kuruluşlarının da hazırladıkları bu tür eşyaların satışına aracılık etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Vali Vekili Vali Yardımcısı Yavuz Selim Mardin’in tanıtımına çok önem verdiklerini belirterek, Mardin tanıtımı için yapılan hizmet ve etkinlikleri valilik olarak desteklemeye hazır olduklarını söyledi. Süzer “Nahıl’ın açılışında emek ve desteği olanlara teşekkür ederim” dedi.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum