7 Kasım 2008

Kömür Yardımı Başladı

Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından fakir ailelere kömür dağıtımına başlandı.

Kırsal kesimden kentin varoşlarına yerleşen yoksul ailelere dönük yakacak ihtiyacının karşılanması için harekete geçen Mardin Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, bu yıl Mardin merkez ve ilçelerine bağlı 25 bin 100 aileye 14 bin 250 ton kömür dağıtımı yapacak.

Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar, vakıfta dosyası bulunan vatandaşlara yönelik kömür dağıtım devam ettiğini belirterek, Mardin ilçeleri olmak üzere 25 bin 100 aileye 14 bin 250 ton kömür dağıtımı yapılacağını söyledi.

Küresel ısınma ile birlikte baş gösteren mevsim farklılıkları yüzünden kış mevsiminin kapıda olduğuna ifade eden Kılıçlar, "Yoksul ailelere devletin imkânları nispetinde, yakacak yardımında bulunuyoruz. Vatandaşlarımızdan alım gücü olmayanlara bir tona yakın kömür yardımı yapıyoruz. Kömürleri hak eden vatandaşlarımıza dağıtıyoruz" dedi.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum