7 Kasım 2008

Kutsal Topraklara yolculuk Başlıyor...

http://www.mardinmuftulugu.gov.tr/haber/resim/hareket.gif

Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonu ile gidecek Mardin hacı adayları ise İlk kafile 15 Kasım 2008 Cumartesi günü Diyarbakır Havaalanından hareket edeceklerdir.


Diyanet İşleri Başkanlığı'nın organizasyonu ile Mardin'den Hacca gitmek isteyen hacı adayları sabırsızlıkla gidecekleri günü bekliyorlar. Mardin Müftülüğü tarafından Hacı Adaylarına Merkez Fuat Yağcı camiinde verilen eğitim seminerleri devam ediyor. Son eğitim semineri 10 Kasım Pazartesi günü verilecek. Eğitimler, İl Müftüsü Mehmet Kızılkaya ve İl Müftü Yardımcısı Mahsum TAŞÇI tarafından verilmektedir. Hac ibadetini yerine getirirken yapılacaklar görsel ve uygulamalı olarak gösterilmektedir.

Türkiye'nin ilk kafilesi 30 Ekim 2008 günü Ankara'dan hareket etti. Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonu ile gidecek Mardin hacı adayları ise İlk kafile 15 Kasım 2008 Cumartesi günü Diyarbakır Havaalanından hareket edeceklerdir. Mardin Müftülüğü tarafından Diyarbakır Havaalanına kadar hacı adayları otobüslerle taşınacaklardır. Hacca gidecek hacı adayları, ne zaman gideceklerini, hangi tarihte döneceklerini ve hangi kafilede olduklarını öğrenmek için http://hac.diyanet.gov.tr/HAC/ayarlar/danisma/v_sorgu.aspx adresine girip T.C Kimlik numaralarını girmeleri yeterli olacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum