26 Kasım 2008

Kızıltepe Tapu Müdürü Kaza Yaptı

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Mardin istikametine gelmekte olan Kızıltepe Tapu Müdürü Sıddık Özel’in kullandığı 02 FU 224 plakalı otomobil, Viranşehir ilçesinin Kırlık köyü yakınlarında, yol yapım çalışması nedeniyle açılan yaklaşık 3 metre genişliğindeki çukura düştü.

Bu sırada arkadan gelen Faruk K'nın kullandığı 33 HE 356 plakalı kamyon da öndeki otomobile çarpmamak için fren yapınca, arkasındaki Adnan A. yönetimindeki 63 KC 135 plakalı otomobil ve İsa K'nın sürücülüğünü yaptığı 63 HK 278 plakalı kamyon da kazaya karıştı.

Kazada 63 KC 135 plakalı otomobilin içinde sıkışarak hayatlarını kaybeden Hamit Aşkın ve İbrahim Halil Karataş'ın cesetleri, olay yerine gelen itfaiye ekiplerince bulundukları yerden çıkarıldı.

Kazaya karışan diğer 3 araç sürücüsü ile birlikte Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Kızıltepe Tapu Müdürü Sıdık Özel burada tedavi altına alınırken, aynı otomobilde olup kazada yaralanan çocukları Özge Özel (6), Yusuf Özel (8) Şanlıurfa Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Öte yandan, kazayı vücudunun değişik yerlerindeki kırıklıklarla atlatan ve sağlık durumunda iyileşmeler görünen Sıddık Özel'in yakınları ve arkadaşları tarafından; tedavisine deval edilmesi için Kızıltepe Devlet Hastanesine nekledildiği öğrenildi.

Kadir ÜRÜNDÜ

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum