25 Kasım 2008

LİSE MEZUNU İTFAİYE ERİ ALIMI


İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı toplam (556) yeni itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Alınacak personelin (279) adedi lise mezunu olacak.
BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ
Başvurular 15.12.2008 günü saat 08.30 da başlayıp 17.12.2008 günü saat 16.30 da sona erecektir. Başvurular İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye Grup Amirliği Yıldız Parkı içi Beşiktaş / İSTANBUL adresine şahsen yapılacak olup posta ve e-mail yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Başvurusunu yapan adaylar kendileri için düzenlenen Sınav Giriş Kartlarını 23.12.2008 mesai günü aynı yerden teslim alacaklardır. Eksik bilgi ve belgelerle ya da nitelikleri uygun olmadığı sonradan tespit edilen başvurular idaremizce değerlendirilmeye alınmayacaktır.
BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER
1- T.C. Vatandaşlık Nolu Nüfus cüzdan fotokopisi,
2- Öğrenim durumunu gösterir belgenin fotokopisi,
3- Son üç ay içinde çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraf,
4- KPSS sınav sonuç belgesinin fotokopisi, (Belgenin aslı başvuru esnasında adayın yanında bulunacaktır.)
5- Sınav sonuç belgesi olarak internet çıktısı getiren adayların belgelerini ÖSYM İl Sınav Yönetici Bürosundan onaylatmaları gerekmektedir.)
DETAYLI BİLGİLERE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum