13 Kasım 2008

Liseler arası futbol turnuvası

Emniyet Müdürü Serdar Meriç, amaçlarının liseli gençleri kaynaştırmak olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürlüğü'ne ait halı sahada yapılan turnuvaya 12 lise katılıyor. Anadolu Öğretmen Lisesi ile Atak Koleji takımları arasında yapılan futbol karşılaşmasını izleyen Emniyet Müdürü Serdar Meriç, sporun bir kaynaşma aracı olduğunu belirtti. Futbol turnuvasına katılan liseli öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirip futbol üzerine sohbet eden Emniyet Müdürü Meriç, "Spor bir kaynaşma aracıdır. Sağlıklı yaşamanın olmazsa olmazıdır. Biz sizleri kaynaştırmayı hedefliyoruz. Yenmek ve yenilmek sporun doğasında mevcuttur. Karşılaşan iki takımdan biri mutlaka yenilecek, biri de yenecektir. Önemli olan centilmence ve sporu kurallarına göre yapmaktır. Karşılaşmalarda didişmenizi istemiyoruz. Spor yapan ve sporda başarılı olan öğrencilerin derslerinde de başarılı olduklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik çalışmaları kapsamında yapılan turnuvaya Mardin merkez ve bağlı beldelerden 12 lise takımı katılıyor. Bir hafta sürecek olan futbol turnuvası sonunda dereceye giren takımlara kupanın yanı sıra çeşitli ödüller verilecek.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum