14 Kasım 2008

Mardin Fenerbahçeliler Derneği'nden Anlamlı Proje

Mardin Fenerbahçeliler Derneği, Antalya Fenerbahçeliler Derneği ile işbirliğine giderek, il genelinde belirlenecek 200 yoksul öğrenciye giyim yardımında bulunacak.

Fenerbahçe Dernekler Çalışma Grubu Üyesi Yaşar Atilla, Mardin'e gelerek Mardin Fenerbahçeliler Derneği'ni ziyaret etti. Ziyareti sırasında dernek Başkanı Ramazan Bilen ve bazı dernek üyeleri ile görüşen Yaşar Atilla, dernek çalışmaları hakkında bilgiler de aldı.

Gerçekleştirdikleri ve yapmayı planladıkları projelerini anlatan Ramazan Bilen, "Mardin derneği olarak kulüple yakın temastayız. Kulübün derneklere ilgili hemen hemen tüm etkinliklerine katıldık. Spor okullarını başarı ile yürütüyoruz. 100. yılda 100 bin kitap kampanyasına da katkıda bulunduk. Ayrıca Mardin'deki okullara 20 adet yazı tahtası dağıttık. Şimdiki hedefimiz ise Antalya Fenerbahçeliler Derneği ile işbirliği yaparak Mardin'de 200 yoksul öğrenciyi giydirmektir." dedi.

Burak ERDEM - MARDİN
mardinizim.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum