24 Kasım 2008

Michael Jackson Müslüman Oldu

http://www.yenises.com.tr/yonetim/admin/resimler/1423.jpg

50 Yaşındaki dünyaca ünlü pop starı Michael Jackson, The Sun gazetesinin haberine göre, Los Angeles'te düzenlenen bir seremonide Kur'an-ı Kerim'e olan bağlılığı üzerine yemin etti.

Ünlü şarkıcı, günler önce bir Arap Şeyhi tarafından suçlandığı ve yüksek mahkemede davaya katıldığı Londra'da bu kez küçük bir şapka giyerek imamın arkasına oturdu. Jackson, Yehova'nın Şahitleri'nin temsilcilerinin kendisine yardım için geldiği bir arkadaşının evinde bir şarkı kaydı sırasında arkadaşları sayesinde yeni dinini benimsediğini açıkladı.

Yapımcısı David Wharnsby ve şarkı sözü yazarı Phillip Bubal tarafından ikna edildiği belirtilen Michael Jackson'ın yapımcısı ve şarkı sözü yazarının inançları hakkındaki konuşmalarından etkilendiği, onların düşüncelerini onayladığı ve bunun üzerine camiden getirilen bir imamın yardımıyla kelime-i şahadet getirerek müslüman olduğu belirtildi.

Allah'ın meleklerinden biri olan 'Mikaeel' ismini aldığı belirtildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum