25 Kasım 2008

Milletvekili Bekin Öğretmenlerin Gününü Sınıfta Kutladı

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2008/11/g%C3%B6n%C3%BCl_bekin_%C3%B6%C4%9Frt__g%C3%BCn%C3%BC.jpg

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Öğretmenler Günü nedeniyle, kent merkezinde bulunan ilköğretim okullarını ziyaret etti. Öğretmenlere çiçek veren Şahkulubey öğrencilere çok çalışmaları yönünde tavsiyelerde bulundu.
AK Parti Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Öğretmenler Günü nedeniyle ilköğretim okullarını gezerek, öğretmenleri kutladı.
Sınıflarda öğretmenleri ziyaret eden Şahkulubey, öğretmenlere çiçek verdi. Öğrencilerle kısa süreli sohbet eden Milletvekili Şahkulubey, "Bakın ben okudum ve Milletvekili oldum. Siz de okursanız yarının milletvekilleri olacaksınız. Çalışmanızı istiyoruz. Gelecekte ülkenin yöneticileri siz olacaksınız. Hedeflerinizi ne kadar iyi belirler ve iyi çalışırsanız, ülkenin geleceği o kadar güzel olur" dedi.
Öğretmenlerin sorunlarını bildiklerini ifade eden Milletvekili Şahkulubey, öğretmenlerin, sosyal durumlarının düzeltilmesi için hükümetin elinden geleni yapma-ya çalıştığını belirtti. Şahkulubey, "Öğretmenlerin daha iyi şartlar altında görevlerini sürdürmelerini istiyoruz. Gerek maaş durumları gerekse sosyal yaşamlarının daha iyiye ulaştırılması için üstümüze düşen görevi yerine getirmeye hazırız" şeklinde konuştu.
Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum