5 Kasım 2008

MNG Kargo'dan örnek proje

''KARGO POŞETLERİ KUTUYA ÇOCUKLAR OKULA'' KAMPANYASI MİDYAT'TA DA DEVAM EDİYOR

MNG Kargo'nun Türkiye genelinde başlatmış olduğu, 'Kargo Poşetleri Kutuya Çocuklar Okula' kampanyası Mardin'de de devam ediyor. Firmanın geri dönüşüm kutuları Midyat Anadolu Lisesi'ne ve kentin kargo sirkülasyonunun yoğun olduğu noktalarına yerleştirildi.
MNG Kargo Diyarbakır Bölge Müdür Yardımcısı Aydın Şahin, Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Önder Kaya ve Midyat Şube Müdürü Abdullatif Nacir, Midyat Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, Okul Müdürü Ziynettin Demirel ve okul idarecilerine bilgisayar ve geri dönüşüm kutusu teslim etti.
MNG Kargo Bölge Müdürlüğü Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Önder Kaya, Mardin'de gerçekleştirilen projenin önemine değinerek, "Biz Mardin'de gerçekleştirilen 'Kargo Poşetleri Kutuya Çocuklar Okula' mesajının yazıldığı geri dönüşüm kutularını çeşitli noktalara yerleştiriyoruz. Toplanacak kargo poşetler daha sonra tarafımızdan toplatılarak geri dönüşüm firmalarında dönüştürülerek Mardin'de belirlenecek bir okulun yapımı için harcanacak. Bu, ekonomiye büyük katkı sağlayacağı gibi doğaya da ağaç dikilecek"dedi.
Mardinnethaber.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum