6 Kasım 2008

NİHAYET YOLUMUZ ASFALTLANIYOR

AKLAŞIK 1,5 KM.LİK YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

Mardin’de Karayolları tarafından ihaleye verilen binbeşyüz metrelik yolun alt yapısı tamamlanarak asfaltlanmaya başlandı.

Mardin Hükümet Konağı önünden geçen Karayolları ağına bağlı binbeşyüz metrelik yol altyapısı olmadığı için yağışlı havalarda sürücüler ve vatandaşlar zorluklarla karşılaşıyordu. Karayolları yolun alt ve üst yapısını ihaleye verdi. Yaklaşık 1,5 Km.lik yol asfaltlama çalışmaları başlatıldı

Yenişehir semti girişinde hükümet konağı önünden geçen yol, alt yapı yetersizliğinden en ufak bir yağmurda göle dönüşmesi karayolları yetkililerini harekete geçirdi. Trafik akışının tek şeritten verilmesi ve çalışmaların uzaması vatandaşların tepkisine neden olan yolda asfaltlama çalışmalarının başlatıldığını gören vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdi. Yenişehir semtinde oturan Şeyhmus Akgül adındaki vatandaşlar yol çalışmalarının hızlandırılarak bir an önce trafiğe açılmasını beklediklerini söyledi..

Karayolları yetkilileri yolun alt yapı çalışmaları tamamlandığı ve Asfalt çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını söyledi. Karayolları kontrolünde düzenleme çalışmaları yapılan yolun asfaltlanmasının ardından ulaşım güzergâhının daha sağlıklı biçimde hizmet vermeye başlayacağı bildirildi. Karayolları yetkilileri “ trafiğe kapalı tutulan yol en kısa sürede trafiğe açılacak. Vatandaşlarımızın ve sürücülerin rahat bir yola kavuşması için çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz” şeklinde konuştular.

Habermardin.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum