29 Kasım 2008

Silah Kaçakçılarına Darbe

İki ayrı yer ve iki ayrı araçta gerçekleştirilen operasyonda çok miktarda silah ve mühimmat ele geçirildiği, olayla ilgili 5 kişinin yakalandığı belirtildi.
Mardin Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, organize suç örgütünün faaliyetlerinin delillendirilmesini müteakip, 25 Kasım 2008 günü, iki farklı adres ve iki araçta eş zamanlı operasyon yapıldı. Yapılan operasyonlar neticesinde; organize suç örgütü lideri A.A. ile birlikte N.K., A.A., C.E. ve G.A. yakalandı" denildi.
Açıklamada, silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla yakalanan şahısların ev ve araçlarında yapılan aramalarda, 5 adet Kaleşnikof marka piyade tüfeği, 1 adet G-1 piyade tüfeği, 4 adet tabanca, 11adet şarjör, 397 adet muhtelif cinste fişek, 1 adet el dürbünü, 4 adet cep telefonu ve sim kart, 2 adet otomobil ve 4 bin 150 YTL para ele geçirildiği belirtildi. Vali Mehmet Kılıçlar'ın imzası ile yapılan açıklamada, "Organize suç örgütü lideri A.A ile birlikte örgüt üyesi N.K ve C.E. çıkarıldıkları
adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Örgüt üyesi A.A. ve G.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır" bilgisi aktarıldı.
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum