13 Kasım 2008

Tatlıses Kürtçe TV için çok para istedi

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/477020080902122157910.jpg
Genel Müdürü İbrahim Şahin, Kürtçe kanalı için Türkücü İbrahim Tatlıses’e teklif götürdüklerini ancak çok yüksek miktarda para isteyince vazgeçtiklerini söyledi.
TBMM KİT Komisyonu, TRT’nin 2006 hesaplarının denetimi sırasında Şahin, Kürtçe TV (TRT Kürd - TRT Kürt) ile ilgili soru üzerine ‘Becerebilirsek, yetiştirebilirsek daha önce deneme yayını olarak başlayacağız ama öyle gözüküyor ki Ocak ayı itibariyle başlanacak’ dedi.

Kürtçe TV (TRT Kürd - TRT Kürt) için İbrahim Tatlıses’e teklif götürdüklerini belirten Şahin, ancak istediği parayı açıklayınca anlaşma yapmadıklarını ifade etti. Şahin, CHP lideri Deniz Baykal’ı programa katılmak üzere 3 kez davet ettiğini ancak kendisinin gelmediğini anlattı. Şahin Hakan Şükür ile anlaşmadıklarını da kaydetti.

(Star)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum