5 Kasım 2008

Turnuvaya 20 Başvuru

Mardin İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen kurumlar arası spor turnuvasına bugüne kadar 20 takımın başvurduğu açıklandı.
İl Gençlik ve Spor Müdürü Süreyya Yağlıoğlu amaçlarının turnuvayla birlik beraberliğin simgesi olan kardeşliği yaymak olduğunu söyledi.
İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen kurumlar arası spor turnuvası hazırlıkları başladı. Turnuvaya katılacak olan kurum temsilcileri ile bir araya gelen İl Gençlik ve Spor Müdürü Süreyya Yağlıoglu yaptığı konuşmada amaçlarının sporu teşvik olduğunu belirterek, "Müsabakalarda yenmek, yenilmek önemli değildir. Önemli olan her iki takımın spordaki ahlak ölçümünü yapmak ve birlik beraberliğin simgesi olan kardeşliktir. Biz kurumlar arasındaki müsabakalarımızı sizlerle yapmak isterken amacımız sporu yaygınlaştırmak, sevdirmek, birlik beraberliğimizi perçinlemektir" dedi.
Gençlik Spor Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Eldem ile birlikte 9 İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri katıldı.
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum