21 Aralık 2008

Ağaç adam'ın kökleri yeniden çıkıyor

http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/3/0/4/0/130405.jpg

Endonezyalı Dede Koswara adlı adamın, elleri ve ayaklarındaki ağaç dalına benzeyen siğiller, taburcu olmasının üzerinden 4 ay geçmeden yeniden oluşmaya başladı.

Siğilleri nedeniyle 'ağaç adam' adıyla anılan Koswara, 2007 yılında Endonezya hükümetinin yardımıyla hastaneye yatırılmış ve geçirdiği bir dizi cerrahi operasyonun ardından siğillerinden kurtulmuştu.

Çocukluk yıllarında geçirdiği bir enfeksiyonun ardından vücudunda oluşan siğiller nedeniyle çalışamaz duruma gelen Koswara, gördüğü ilaç tedavisinin de yardımıyla el ve ayaklarınmı rahatça kullanabilmeye başlamıştı.

Eylül ayında taburcu olarak Batı Java'da yaşadığı Bandung kasabasına dönen Koswara, son verdiği demeçte yeninden çalışmak ve evnelnmek istediğini söylemişti.

Doktorlarının kendisini siğillerin yeniden oluşabileceği yönünde uyardığını kaydeden Koswara, uzmanların böyle bir şeyin olması halinde bu kez durumun hayati tehlike arzetmeyeceğini de söylediğini belirtti.

Koswara, gerekli parayı bulursa bir kez daha bıçak altına yatarak siğillerini aldırabilecek. Gazeteport

http://www.samanyoluhaber.com/haber-130405.html

'Ağaç adam'ın kökleri yeniden çıkıyor
Endonezyalı Dede Koswara adlı adamın, elleri ve ayaklarındaki ağaç dalına benzeyen siğiller, taburcu olmasının üzerinden 4 ay geçmeden yeniden oluşmaya başladı.
http://resim.samanyoluhaber.com/resim/201208_agacadam1.jpg
http://resim.samanyoluhaber.com/resim/201208_agacadam2.jpg
http://resim.samanyoluhaber.com/resim/201208_agacadam3.jpg
http://resim.samanyoluhaber.com/resim/201208_agacadam4.jpg

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum