15 Aralık 2008

Abdullah Deniz, seçim çalışmalarını tüm hızı ile sürdürüyor!

Yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Abdullah Deniz, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Kadın Kollarını ziyaret etti.

Mardin’deki sivil toplum örgütlerini bir bir ziyaret ederek kendisini tanıtan ve seçilmesi halinde yapacaklarından söz eden Belediye Başkan aday adayı Deniz, son olarak AK Parti teşkilatlarını ziyaret etti.

"Mardin'i Köy görüntüsünden kurtaracağız"

Gençlik Kolları ve Kadın Kollarını ziyaret eden Deniz, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerle Mardin’in Yenişehir bölgesini köy görüntüsünden çıkararak modern bir kent görünümüne sit alanını ise çöplükten kurtararak aslına geri döndüreceğini söyledi.

Dünyanın pek çok Türkiye’nin ise hemen hemen bütün şehirlerini dolaştığını ve Mardin’in geri kalmışlığının yanında sahip olduğu potansiyeli kullanamayan tek şehir olduğunu kaydeden Deniz, “Ben Mardin’i İtalya’nın Roma’sı , İspanya’nın Toledo’su Filistin’in Kudüs’ü gibi düşünüyorum. Bir Mardin sevdalısı olarak bütün Mardin’e gönül veren insanlarla Mardin’i bir dünya kenti yapmaya adayım. Belediye başkanlığı kararımı dün vermedim. 10 Yıl önce bu işi yapmayı düşündüm. Mardin için daha şimdiden hazırladığımız projelerimle Mardin’i dünya kenti yapacağım. ”dedi.

Yerel yönetimler konusunda da deneyimi olduğunu ve acemiliğimi İstanbul Kartal Belediyesinde geçirerek tecrübe kazandığını anlatan Deniz, 5393 sayılı yerel yönetimler kanununu da iyi bildiğini ve göreve gelmesi halinde de sivil toplum örgütlerinin görüşlerini mutlaka alacağına söz vererek açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

"Mardin turizmden faydalanamıyor"

“Mardin'in problemlerini çok iyi biliyorum. İşsizlik en önemli sorunumuzdur. Bu konuyu çözmek için ortaya proje koymak ve cesurca uygulamak gereklidir. Mardin turizminden yeterince faydalanamıyoruz. Benim bu konu üzerinde çok gelir getirecek projelerim var. Sahip olduğumuz tarihimizi değerlendirdiğimiz zaman, Mardin'e girecek olan para miktarı en az birkaç misli artacaktır. Mardin'de kültürel bir belediyeciliğe ihtiyaç vardır. Spor alanında hemen hemen hiçbir faaliyet gözlenmiyor. Allah nasip eder göreve gelir isek, kültürel ve sportif alanda Mardin'in adını hem il çapında, hem de Türkiye çapında duyuracağız. Mardin için ürettiğimiz projeleri, AK Parti Yönetimi ve Mardin halkı ile el ele vererek birlikte çözeceğiz.”

Mardin'e hizmet için belediye başkan aday adayı olduğunu her defasında dile belirten Deniz, "AK Parti'nin kriterlerine uygun bir aday olduğumu düşünüyorum. Halkımız için hizmete adayım. Mardin halkına güveniyorum ve inanıyorum. Bu seçim çok çetin ve çekişmeli geçecek" diye konuştu.

"Önceliğimiz Mardin'in önceliğidir"

Bununla birlikte ilçede bazı tabuların da yıkılacağını söyleyen Deniz, "Başkan olarak seçilirsem yerel seçimlerde Mardin Belediyesi’nin kapısı halka açılacak. Halkla yerel yönetim arsındaki sınırlar kalkacak. Bu topraklarda doğan ve büyüyen bir eğitimci olarak Mardin halkına ve teşkilatımın teveccühü ile Mardin Belediye Başkanlığı'na aday adayı oldum. Bu göreve talep olmaktaki gayem 'Halka hizmet hakka hizmettir' düsturu ile belediye ve vatandaş arasındaki sıcaklığı kurarak 'biz' anlayışıyla gelecek nesillere güzel bir Mardin bırakmaktır. Bizim önceliğimiz partimizin değil halkın ve Mardin’in önceliğidir. Mevcut Belediye başkanımız hakkında kendisini rencide edecek hiçbir şey konuşmam. Bu bana yakışmaz. Bu hem Mardin’e hem de makamına olan saygımdandır. “dedi.

Boş zamanlarında kapı kapı dolaşıp halkı bilgilendirmeye de devam eden Deniz, “Mardin’in orunlarını biliyor, çözüm odaklı geliyoruz' sloganıyla halkın karşına çıkacaklarını dikkat çekti.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum