5 Aralık 2008

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI YARIŞI

http://www.habermardin.com/haber_uploads/966_maxi.JPG


Mardin AK Parti İl Başkanlığına Belediye Başkan Ada Adaylığı için müracaatlar başladı. AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu şimdiye kadar 3 kişinin resmen müracaat ettiğini söyledi.

Mardin Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığında hareketli günler yaşanıyor. Belediye Başkanlığına aday olmak isteyenler, müracaat etmeye başladı, parti ilçe merkezi yönetiminden aday adaylığı için 5 kişinin istifa ettiği belirtildi. AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu şimdiye kadar resmi olarak müracaat yaparak form dolduran 3 kişinin bulunduğunu ifade etti. Mardin’de iki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve basında aday adayı olacağı şeklinde haber çıkan Doğruyol Eski Belediye Başkanı A.Kadir Tutaşı’nın partiye üye olmadığını ve henüz müracaatta bulunmadığını bildirdi. İl Başkanı Sinanoğlu “Bugüne kadar, Adnan Deniz, M.Besim Özsüer ve Serdar Yay’ın Belediye Başkanlığı aday adaylığı için formlarını doldurarak müracaatta bulundular. Müracaat edecek aday adayı sayısını 20 dolayında tahmin ediyoruz. Şartları tutan ve isteyen herkes müracaat edebilir” şeklinde konuştu.

Müracaat eden aday adayları hakkında önce il teşkilatı içinde temayül çalışması yapılarak, seçmenlerle anket düzenleneceğini vurgulayan İl Başkanı Sinanoğlu “ Temayül ve anket çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Milletvekillerimizin görüşlerine başvuracağız. Milletvekillerimizin görüşleri bizim için önemlidir. Sonra listeleri genel merkeze göndereceğiz Bizim için adaydan önce parti önemlidir. Genel merkez ne derse o olur.” dedi.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum