7 Aralık 2008

Beyaz Bayrak coşkusu devam ediyor


'Temiz Okul Sağlıklı Okul' sloganı ile gündemde olan okulların ödüllendirildiği projeyi, ortaklaşa yürüten Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ödüle hak kazanan okulları 2 yıl süre ile 'Beyaz Bayrak' ile ödüllendiriyor.

Sakarya Aycan Çaltekin İlköğretim Okulu’nda görevli öğretmenler, okullarının Mardin’de bu ödüle layık görülen okullar arasında olduğunu belirterek, 'Beyaz Bayrak' beratının kazanılmasının okul için bir gurur kaynağı olduğunu söylediler.

Sevinçleri gözlerinden okunan öğretmenler, “Temiz Okul Sağlıklı Okul” sloganı ile okulları ödüllendirme faaliyetlerini Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının ortaklaşa yürütüyor. Proje sonunda değişik yerlerde değişik okullara bu beratları, bu beyaz bayrakları sunmaktalar. Sakarya Aycan Çaltekin İlköğretim Okulu da 'Temiz Okul Sağlıklı Okul' kampanyasında şu anda Mardin'de bu ödülü alan 13 okul arasındadır. Beratımızı önceki gün Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği törenle aldık. Buradan bütün öğretmenlerimize, personelimize, öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Önemli olan bu bayrağın dalgalanması değil, bu bayrağın sürekli dalgalanmasını sağlayabilmektedir. Daha önemlisi temiz ve sağlıklı olmak kavramlarının zihinlerimize ve gönüllerimize yerleşmiş olmasıdır” dediler.
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum