7 Aralık 2008

Cemil Aydoğan AK Parti'den aday adayı

Hac farizasını yetirine getirmek için kutsal topraklarda bulunan Gazeteci Cemil Aydoğan adaylık müracaatını noter vekaleti verdiği arkadaşlarının aracılığıyla gerçekleştirdiği öğrenildi.

1990’lı yıllarda 5 yıl İHD Mardin Şube Başkanlığı ve ardından DEHAP Genel Merkez Yöneticiliği görevlerinde de bulunan Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı Cemil Aydoğan, uzun dönem Mardin’de bulunan sivil toplum örgütlerinin sözcülüğünü de yaptı.

Kızıltepe’nin yerel hizmeten yoksul kaldığını, ilçeyi bu kısırdöngüden kurtarmak için doğup büyüdüğü ilçeye hizmet anlamında katkıda bulunmak için yola koyulduğunu belirten Gazeteci yazar Cemil Aydoğan, barıştan ve demokrasiden yana olan muhafazakar bir demokrat olarak, yaşadığı yerin kalkınmasına katkıda bulunmak ve çağdaş bir Kızıltepe’yi oluşturmak adına samimiyetine inandığı AK Parti’den 29 Mart seçimlerinde Kızıltepe’den belediye başkanı seçilmek için adaylık başvurucunda bulunduğunu söyledi.

Merkezi Kızıltepe’de bulunan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucusu olan Gazeteci yazar Cemil Aydoğan, 25 yıldır sarı basın kartı sahibi olup, “Hazreti İbrahim ve Direniş Tarihi” adlı 2. baskısını yapmış kitabın da yazarıdır.

Öte yandan Kızıltepe eski belediye başkanı Ali Ertaş Dikmen Beldesi için, Kızıltepe’nin eski belediye başkanlarından merhum Hamit Çelik’in oğlu Haluk Çelik Gökçe beldesi için ve önceki dönem de Yüceli belediye başkan adayı olan Mesut Örnek Yüceli’den seçilmek üzere AK Parti’ye Aday adaylığı için resmi müracaatlarını gerçekleştirdiler.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum