20 Aralık 2008

Şekip Elik'e Rekor Ceza

PFDK Mardinspor Yöneticisi Şekip Elik'e, müsabaka hakemine yönelik hakareti ve sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası ve 5 bin YTL para cezası ile cezalandırdı...

Mardinspor’a ceza yağdı. PFDK’nın dün gerçekleşen toplantısından bir çok kulübe olduğu Mardinspor'a da ceza yağdı.

Geçtiğimiz hafta sahamızda oynanan ve hakemin tutarsız kararlarıyla 2-1'lik mağlubiyetimizle sona eren Diyarbakır Diskispor maçı nedeniyle PFDK’dan Mardinspor’a 1 maç saha kapatma cezası ile takımımızın antrenörü Şekip Elik’e 45 gün hak mahrumiyeti ve 5 bin YTL para cezası verildi.
İdarecilerin tutumu ve taraftarların neden olduğu saha olayları gerekçe gösterilerek verilen cezalar Mardinspor taraftarları tarafından tepki ile karşılandı.
Mardinspor’un sahaların dışında itilmeye yönelik tutum ve davranışlarla karşı karşıya bırakıldığını belirten Mardinspor taraftarlar Derneği Başkanı Celal Yel, Mardinspor’un Profesyonel liglerde görmek istemeyen bazı güçler var. Bu güçlerin şunu bilmesini isterizki çabaları boşa çıkacaktır. Ne pahasına olursa olsun Mardinspor taraftarları olarak iyi günde olduğu gibi, kötü günde de takımızla birlikte olacağız. Bizi ve takımımızı bu liglerde istemeyenlerle mücadelemizi her platformda sürdürmekte kararlıyız”

Kadir ÜRÜNDÜ

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum