28 Aralık 2008

Engelliler Bilgisayar Başında Para Kazanacak


http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/metin(1).jpg
Mardin Belediyesi Engelliler Birimi'nin, İş-Kur Genel Müdürlüğü'ne Sunmuş Olduğu Bilgisayar İşletmenliği Konulu Proje Onaylandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Metin Pamukçu, engellileri çeşitli alanlarda istihdam etmek ve meslek sahibi yapmak için belediye olarak üzerelerine düşen görevi yerine getirdiklerini söyledi.
Engelliler için İş-Kur'a sunulan proje kabul edildiğini ifade eden Pamukçu, "İş-Kur Genel Müdürlüğü tarafından onaylanan proje kapsamında engellilere bilgisayar işletmenliği hakkında kurslar ve seminerler verilecek. Mardin Belediyesi Engelliler Birimi ve Mardin İş-Kur Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüteceği proje için kayıtlarımız başlamıştır. Kursa katılacak engellilere günlük 14 YTL para ödenecek. Yani bir yandan meslek öğrenecekler bir yandan da para kazanacaklar. Bütün engellilerimiz bu kurslara ücretsiz kayıt yaptırabilirler." diye konuştu.
Mardinnethaber.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum