21 Aralık 2008

Fatih Ak Parti'de 'Barış' seli yaşandı

http://www.rotahaber.com/photos/652826677.jpg

Seçimlerin heyecanla sürdüğü ilçelerden biri de İstanbul Fatih... Eminönü İlçesini ile de birleştirilen ilçede Ak Parti'den aday adayı Barış Boyası iddialı projeleri ile adından söz ettirecek.

Fatih'te dengeleri sarsacak isim

Ak Parti Fatih Belediye Başkan Aday adayı Barış Boyacı iddialı projeler ile Fatih’in yeni hizmetkarı olmaya aday olduğunu açıkladı. 14 Aralık Pazar günü yaklaşık 1500 araçlık bir konvoy ile Zeytinburnu Kazlıçeşmeden yola çıkan ve Fatih’te “Barış Gönüllüleri” adını verdiği insan seli ile buluşan Boyacı tezahüratlar ve sevgi gösterileri eşliğinde Ak Parti Fatih ilçe binasına giriş yaptı.

Burada bir konuşma yapan Boyacı, "Refah, Fazilet ve AK Parti'nin ilçe kuruluşlarında yer aldım ve çok kişinin duasını aldım. Bu kalabalık duaların eseridir. Adım Barış, herkesle barışığım. Fatih'in hizmetkârlığına talibim, makamına, koltuğuna talip değilim. Bizim dönemimiz sonucunda Fatih'te fakir, fukara, aç, açık, garip, guraba kimse kalmayacak. Bunu yaparken elimizde sihirli değnek yok, 148 projeyle geliyoruz. Yaşlılar, engelliler, gençler, çocuklar için projelerimiz var. 1 milyar dolarlık kültür kenti projem var. Bu projede 16 bin kişi istihdam edeceğiz. Bizim hedefimiz Fatih’i bir Dünya Markası haline getirmek. Biz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’da başlattığı hizmet yarışını daha da yukarılara taşımayı hedefliyoruz. Başbakanımızın gösterdiği yolda ilerlemeyi hedefliyoruz. Rutin belediyecilik bizim işimiz değil. Bizim işimiz Yerel Kalkınma projelerinin arda-arda hayata geçirildiği, insanlarımızın yüzünün güldüğü, refah düzeyinin arttığı bir hizmet dönemini hayata geçirmek" şeklinde konuştu.

Barış Boyacı’nın açıklamasında dikkat çeken bir diğer önemli konu, Türkiye ekonomisine önemli bir katma değer sağlayacak projeleri ile ilgili olarak merkezi hükümetten bir beklentisi olmadığını ve amacının yerelden ulusala bir katkı yapmak olduğuydu.

Boyacı daha sonra aday adaylık başvuru dosyasını İlçe Başkanı Baha Öğütken'e sundu. Öğütken, başvuru dosyasını aldıktan sonra Boyacı'yı kapıya kadar uğurladı. Boyacı daha sonra dışarıda kendisini bekleyen partililere seslendi. Boyacı'nın konuşması sık sık alkışlar ve sloganlarla kesildi. Barış Boyacı halka seslendiği konuşmasın da “Ben değil, biz varız” diyerek halkla bütünleşti.



Barış Boyacı kimdir?

Siyaset yaşamına Fazilet Partisi’nin Fatih’teki K.M.Paşa bölgesinde bölge başkan yardımcılığı ile başlayıp Fazilet Partisi Fatih İlçesi Siyasi İşler Birim Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Erdemliler Hareketi oluşumunda yer alan Barış Boyacı AK Parti Fatih İlçesi Kurucu Başkan Yardımcılığı görevini yürütürken 28 Mart Yerel Seçimlerinde Fatih Belediye Meclis II. Başkanvekilliği ve Sağlık Komisyon Başkanlığı görevine seçildi.

Bugün Fatih Belediyesi Meclis II. Başkanvekili ve Sağlık Komisyon Başkanı olarak sürdürdüğü aktif siyaset yaşamında sayılarla ifade edilemeyecek bölgesel ve ulusal hizmetlerinin yanı sıra toplumsal değer üretecek bir çok ulusal projeye de imza attı. Sanat Enstitüsü'nü bitiren Barış Boyacı, eğitimini Mahalli İdareler Fakültesinde devam ettirdi. Ak Parti'nin yürüttüğü Siyaset Akademisi'nin Yerel Yönetimler bölümü sertifikasına sahip olan Barış Boyacı, Arapça ve İngilizce bilmekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum