17 Aralık 2008

Hac Farizasını Yerine Getiren Cemil Aydoğan’a Meslektaşlarından Ziyaret

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifecml.jpg

Hac farizasını yerine getirmek üzere gittiği Suudi Arabistan’dan yurda dönen Cemil Aydoğan’ı gazeteci meslektaşları evinde ziyaret etti.

Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğan’ı evinde ziyaret eden Mardinli gazeteciler kendisine hoş geldin ziyaretinde bulundular. Aynı zamanda AK Parti’den de Kızıltepe ilçesinde belediye başkanlığı için aday adaylığını koyan Cemil Aydoğan, kendisini ziyaret eden gazetecilere hac farizasını yerine getirmek için gittiği kutsal mekânlarda yaşadığı ilginç anılarını anlattı. Kendisini ziyaret eden gazetecilere hurma ve zemzem suyu ikram eden Aydoğan, hac organizasyonu hakkında da kısa bilgiler verdi.

Allah’tan bütün Müslümanlara Hacı farizasını yerine getirmelerini nasip etmesi konusunda temenni de bulunan Aydoğan, “İmkân bulunduğu takdirde herkesin Hac farizasını genç yaşta yerine getirerek o duyguyu yaşamasını istiyorum. Hac farizasında Arafat Dağında bütün insanlığa dua ederken kendim için de AK Parti’den belediye başkanlığı aday adaylığım konusunda da hayırlısını istedim.”dedi.

Cemil Aydoğan’ı ziyaret eden gazeteciler ise hac farizasını ifa ederek sağlıklı bir şekilde Mardin’e gelmesinden duydukları mutluluğu dile getirdi.

Nezir Güneş
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum