29 Aralık 2008

MARDİN İŞ KADINLARI DERNEK ÜYELERİ KAHVALTIDA BULUŞTU

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1019_maxi.JPG

Mardin İş Kadınları Derneği Yay-Grand otelde cezaevinde tutuklu bulunan kadınlar yararına kahvaltı düzenledi. Kahvaltıya 100 dolayında davetli katıldı. MİKAD Başkanı Tülin Altun, dernek üyeleriyle hem kaynaştıklarını hem de ceza evinde hükümlü bulunan kadınlara destek sağladıklarını söyledi..

Mardin E Tipi Kapalı ceza evinde bulunan 40 hükümlü kadını bayramda ziyaret ederek, aldıkları giyim, kozmetik gibi ihtiyaçları verdiklerini söyleyene MİKAD Başkanı Tülin Altun, ceza evinde yatan kadınları mutlu etmek ve sorunlarını paylaşmak istediklerini ifade etti. Altun “ Dernek üyelerimizle, geçtiğimiz bayramda, ceza evinde hükümlü 40 kadına çeşitli giyim ve kozmetik hediyeler alarak ziyaret ettik. Kısa da olsa hükümlü kadınlarla sohbet etme ve sorunlarını paylaşma fırsatı bulduk. Bugün düzenlediğimiz kahvaltıda elde ettiğimiz gelir hükümlü kadınlara gidecek. Desteklerini gördüğümüz sivil toplum kuruluşları ile bizleri bırakmayanlara teşekkür ederim” dedi.

Vali Eşine Plaket..

Mardin İş kadınları Dernek üyeleri, hazırladıkları plaketi Vali Eşi Yrd.Doç. Dr. Arzu Kılıçlar’a verdi. MİKAD başkanı Tülin Altun “ Derneğimizin kuruluşundan bu yana bize her anlamda destek veren Valimizin eşi Yrd.Doç. Dr. Arzu Kılıçlar’a teşekkür ediyorum. Yeni görev yerlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MİKAD Başkanı Altun, kahvaltı davetiyelerinin satılması konusunda destek veren Deniz Güzellik Merkezi, Elifana Cennet Sitesi ve esnafa teşekkür etti.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum