21 Aralık 2008

"Kalkınma Hamlesi Başlatacağız"

Mardin’de AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Abdullah Deniz, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği sivil toplum örgütleri arasında Tiaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.


Mardin’in stratejik anlamda sahip olduğu fırsatları değerlendiremediğini dikkat çeken aday adayı Abdullah Deniz, Irak ve Suriye’ye komşu, Türkiye’nin Ortadoğu’ya açılan kapısı konumundaki ilimizin sahip olduğu tarihi ve kültürel birikimini de birleştirerek ekonomik anlamda kalkınma hamlesinin başlatılması gerektiğini söyledi.

Tarihi kentin ekonomik sıkıntı ve sorunları hakkında Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Ali Tutaşi ile bilgi alışverişinde bulunan belediye aşkan aday adayı Abdullah Deniz, belediye Başkanı olması halinde yapacağı çalışmalar hakkındaki projelerini anlattı.

Yapacakları bütün hizmetlerinin odak noktasında çağdaş kent ve çağdaş insan olacağını belirten Deniz, “Hizmetlerimizi sunarken mahalle muhtarlarımız, oda başkanlıkları, dernekler, sivil toplum örgütleri ve kamu kurumları ile tam bir organize içinde olacağız. Bu hizmetlerimizi anlatmak ve Mardin’imizi tanıtmak için iç ve dış kamuoyunda yerel ve ulusal basınla çok iyi bir diyalog oluşturulacak. Mardin’deki bütün iş adamlarımızın yatırımlarında kolaylıklar sağlanacak. Yaşadığımız şehrimizi güzelleştirmek adına tüm Mardinli hemşerilerimizin öneri ve tekliflerine açık olacağız ve sürekli istişarede bulunacağız.”dedi.

Hizmet önceliklerinin arasında sağlıklı yaşam alanları, kültür ve sanat etkinlikleri, kentin görsel kimliğini en modern yapı tarzıyla donatmak, Mardinli hemşerilerimizin eğitim ihtiyaçlarının karşılanmasında eğitim kurumlarıyla işbirliği ve koordinasyon görevini üstlenmek olacağını vurgulayan Deniz, Mardin’imizin kültürel zenginliklerini muhafaza ederek geliştirmek ve yeni kültürel zenginlikler oluşturmanın görevleri arasında olduğunu sözlerine ekledi.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum