31 Aralık 2008

MGY-DER İlk plaketini Vali Kılıçlar’a verdi

Mardin’de bir süre önce kurulan Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti (MGY-DER) ilk plaketini bir süre önce Eskişehir’e ataması yapılan Vali Mehmet Kılıçlar’a verdi.


Mardin’de bir süre önce kurulan Mardin Gazeteci ve Yazarlar Cemiyeti (MGY-DER) ilk plaketini bir süre önce Eskişehir’e ataması yapılan Vali Mehmet Kılıçlar’a verdi.

Mardin’deki gazeteci, yazar, TV ve radyo yayıncılarının bir süre önce bir araya gelerek kurdukları MGY-DER, yönetim kurulu kararı ile ilk plaketini Vali Mehmet Kılıçlar’a verme kararı aldı. Vali Mehmet Kılıçlar’a tarihi kentte yaptığı çalışmalarından dolayı hazırlanan şükran plaketini veren MGY-DER Başkanı Nezir Güneş, üç yıllık süre zarfında basın mensupları ile birlikte kurduğu yakın ve samimi diyalogtan dolayı teşekkür etti.

Kentte yapılan çalışmalara basının da büyük destek verdiğini kaydeden Vali Kılıçlar, ''Birlikte güzel günlerimiz geçti. Dağ-tepe birlikte dolaştık. Onun için hakkınızı helal edin. İnşallah ileride yine görüşeceğiz. Yeni gittiğimiz yerde sizi bekleyeceğiz. Ayrıca gönlümüz, kapımız her zaman açık'' dedi.

Mardin’in Vali Mehmet Kılıçlar’ı unutmayacağını ifade eden MGY-DER Başkanı Güneş, ''Özellikle restorasyon çalışmaları konusunda gösterdiğiniz üstün gayret inanılmazdı. TOKİ ile hayata geçecek Kentsel Dönüşüm Projesi ile Mardin aslına dönecek. En güzel çalışma bu oldu diyebiliriz. Kısa bir süre sonra bu çalışmalar Mardin’in ciddi vitrini olacak'' dedi.

Mardin’de görev yapan basın mensubu arkadaşlarının tahrip ve tahrik edici değil yapıcı haberleri yapma uğraşında olduğunu hatırlatan Güneş, “Sansasyonel, iç karartıcı haberlerin değil, ümit aşılayan, hizmet düşüncesini törpüleyen haberlere öncelik verdik. Bu yönde yapılan haberleri yayına veren arkadaşlarımızı teşvik etmek için kamu yöneticilerinin ve iş adamlarımızın da bu yönde basın camiasını tebrik ve takdirleri ile teşvik etmesini istiyorum.”diye konuştu.

Velit AOK
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum