26 Aralık 2008

STK temsilcilerine eğitim

Mardin Valiliği Nişli Toplantı salonunda, Bireysel kurumsal Sosyal Duyarlılık Programı kapsamındaki seminere aralarında Vali Mehmet Kılıçlar eşi Arzu Kılıçlar’ında yer aldığı yaklaşık 25-30 Dernek Başkanları ve üyeleri katıldı.

Bireysel kurumsal Sosyal Duyarlılık Programı kapsamında Sivil Toplum Örgütleri ve Dernek temsilcilerine bireysel Duyarlılık, kurumsal Duyarlılık ve Sosyal Duyarlılık konusunda eğitim semineri verildi.

Mardin Valiliği Nişli Toplantı salonunda, Bireysel kurumsal Sosyal Duyarlılık Programı kapsamındaki seminere aralarında Vali Mehmet Kılıçlar eşi Arzu Kılıçlar’ında yer aldığı yaklaşık 25-30 Dernek Başkanları ve üyeleri katıldı. Düzenlenen Eğitim seminerinde sigara kullanımı ve sigaranın zararları konusunda bilgi verilirken, kadınların neden sigara içtiği sorularına ilginç cevaplar geldi. Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar’ın eşi Arzu Kılıçlar’ında katıldığı eğitim toplantısında kadınlar birbirlerine neden sigara içtiklerinin cevaplarını verdi. Kimi kadına göre sigara stres atıcı bir madde olarak gören varken, kimi kadına göre parasının fazlalığı, bağımlılık, Stres atma, sevda-keyif gibi nedeniyle sigar içtiğini belirtti. Sonuç olarak sigar içmenin zararları konusu hakkında ortak birliğe varan kadınlar sigarayı tamamen bırakmazsa bile yüzde 50 azaltma konusunda hem fikir oldu.

Mardin Valiliği Bireysel Duyarlılık, Kurumsal Duyarlılık programı sunucusu Hayrettin Karaerkek amaçlarının insanların bireysel kurumsal ve Sosyal duyarlılığını artırarak hayatın her alanında iyileşme ve gelişme sağlamak olduğunu söyledi. Bireysel Duyarlılık, kurumsal Duyarlılık eğitim seminerinin 2 gün sereceği belirtildi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum