12 Aralık 2008

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Mardin'e geliyor

Mardin Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamaya göre 16 Aralık Pazartesi günü Mardin'e gelecek olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret odasını ziyaret ettikten sonra saat 15:00'de Büyük Mardin Otel'inde bölge oda ve borsa başkanlarının katıldığı toplantıya katılacak.

Toplantının ardından gündemdeki ekonomik krizle ilgili olarak bir basın açıklaması düzenleyecek olan Hisarcıkoğlu, kentin tarihi ve kültürel mekânlarını ziyaret edecek.

Öte yandan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu; bir süre önce Kızıltepe'de yaşanan ve Şahin ailesinden Mustafa Şahin'in ölümü ve Bedran Şahin'in de yaralanmasıyla sonuçlanan, Şahin ile Kılıçarslan aileleri arasındaki kan davasına müdahil olup, barışla neticelendireceği öğrenildi.

Nezir Güneş

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum