19 Aralık 2008

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU TABURCU OLDU

http://www.habermardin.com/haber_uploads/993_maxi.JPG

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6 ay önce Şahin ve Kılınçaslan aileleri arasında yaşanan kan davasının barış emeğine katılan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tansiyonun yükselmesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Dâhiliye servisinde yapılan müdahalenin ardından Hisarcıklıoğlu taburcu oldu.

Kızıltepe’de kan davasının barış yemeğine katılan ve ardından Valilik ziyaretinden sonra TOBB Bölge Başkanları toplantısına katılmak üzere Mardin Büyük Otel toplantı salonuna gelen Hisarcıklıoğlu aniden rahatsızlanarak odasında dinlenmeye çekildi. Sağlık Müdürlüğüne bağlı Acil 112 ekibinin müdahalesinin ardından Hisarcıklıoğlunun tansiyonun yükseldiği açıklandı. Otel odasında yaklaşık bir saat sağlık ekibi gözetiminde tutulan Hisarcıklıoğlu daha sonra tetkiklerin yapılması için Mardin Devlet hastanesine kaldırıldı. TOBB Bölge toplantısına katılmak üzere Mardin’e gelen Oda ve Borsa Bölge ve İl Başkanları da Başkan Hisarcıklıoğlu’nu hastanede yalnız bırakmadı. Yaklaşık 2 saat Devlet Hastanesinde gözetim altında tutulan Hisarcıklıoğlu’nun kan tahlilleri ve EKG’sinin çekilmesinin ardından taburcu edildi. Hastane çıkışında basın mensuplarına yaptığı açıklamada “uykusuz kalmıştık. Dinlendik yattık ve şimdi dönüyoruz” dedi. Hisarcıklıoğlu’na yakın çevreler ise, başkanın son zamanlarda yoğun bir tempo ile çalıştığını be nedenle yorgun düşmüş olabileceğini söyledi. Hısarcıklıoğlu, taburcu edilmesinin ardından beraberindekilerle özel uçağıyla İstanbul’a gitti..

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum