27 Aralık 2008

Vali Kılıçlar'a 47'li forma hediyesi

Mardinspor Kulübü Başkanı Hadi Çomaktekin ve yönetim kurulu üyeleri, Mardin Valisi Mehmet Kılıçlar’ı makamında ziyaret etti.

Kulüp Başkanı Çomaktekin, Vali Kılıçlar'a spora ve Mardin'e yaptığı katkılarından dolayı isminin yazılı olduğu 47 numaralı forma hediye etti.

Tayini Eskişehir'e çıkan Vali Mehmet Kılıçlar’ın Mardinspor'a yaptığı katkıları unutmayacaklarını belirten Çomaktekin, Mardinspor'un maddi sıkıntılar içinde bulunduğunu söyledi. Ligin ikinci yarısında maddi sorunu çözemedikleri takdirde kulübün dağılacağını ve kapanacağını ifade eden Çomaktekin, "Mardinspor'un şu anki borcu 250 bin YTL'dir. Gelir olmadığı için futbolculara ödeme yapamıyoruz. Sağ olsun sayın valimiz deplasman maçlarının masraflarını karşılıyordu. Fakat buda yetmiyor. Mardin'li zengin iş adamları takıma sahiplenmesini bekliyoruz. Şu ana kadar o da olmayınca ikinci yarıda Mardinspor'u zor günler bekliyor. Futbolculara ödeneme yapacak paramız yok. Futbolcular haklı olarak alacaklarını istiyor. Sayın valimizin tayini Eskişehir'e çıkması nedeniyle kendisini ziyaret edip ismini yazan 47 numarılı formayı kendisine hediye ettik."dedi.

Vali Kılıçlar se "Mardinspor'a her zaman destek verdiklerini söyledi. Kılıçlar, "Takım olarak şu an çok az borcu vardır. Fakat gelirleri olmadığı için futbolculara ödeme yapılamıyor. İş adamların bu takıma destek vermelerini istiyoruz."şeklinde konuştu

Daha sonra Kulüp Başkanı Hadi Çomaktekin, Vali Kılıçlar'a isminin yazılı olduğu 47 numaralı forma hediye etti.

Öte yandan, Mardin Belediye Başkan Vekili Deniz Beşenk,, belediye olarak satışa çıkardıkları şehir içi minibüs hattından elde edilen gelirden 300 bin YTL'yi Mardinspor'un hesabına yatırdıklarını da ifade etti.

Mardinlife.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum