8 Aralık 2008

Vali Kılıçlar`dan Kurban Bayram mesajı

http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifevali.jpg

Vali Kılıçlar yayımladığı bayram mesajında, Mardin’lilerin birlik ve beraberlik duyguları içerisinde ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirerek mutlu ve huzurlu bir geleceğe en kısa sürede ulaşmasını temenni etti.
Vali Kılıçlar mesajında şu ifadelere yer verdi:
Bizleri Milletçe sevgi ve saygı bağları ile birleştiren, birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olacak, yeni bir KURBAN BAYRAMI' na daha huzur ve güven, birlik ve beraberlik ortamı içerisinde ulaşmanın büyük mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.

Bizim dini ve milli geleneklerimize göre bayram günlerinde sevinmek kadar sevindirmek de çok önemlidir. Özellikle, sevindirmenin çok önem kazandığı KURBAN BAYRAMI günlerinde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak darda olanlarla, muhtaç, yoksul, yetim, kimsesiz durumda bulunan, hasta olan, her yaştaki vatandaşlarımızın ziyaret edilerek hatırlanması, onlara maddi ve manevi çeşitli desteklerde bulunulması suretiyle, onların sevindirilmesi çok önem taşımaktadır.

Bu nedenlerle, yarınlara daha iyi hazırlanabilmemiz için üzerimize düşen görevleri elbirliği ve gönül birliğiyle yerine getirmeli, toplumsal çıkarlarımızı korumalı, Güzel ülkemizi' ve geleceğimizi düşünerek hep birlikte çaba göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, karşılıklı insani ilişkilerin yoğunluk kazanarak, dostlukların ve arkadaşlıkların güçlendiği KURBAN BAYRAMI günlerinin; Ülkemizin huzur, güven ve mutluluğuna; karşılıklı dayanışma, yardımlaşma ve hoşgörü fikrinin daha da güçlenmesine, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasına, içimizdeki dostluk, kardeşlik, barış, birlik ve beraberlik duygularının sevgiyle yeşermesine; tüm insanlık için barış ve huzur getirmesine vesile olmasını diler, KURBAN BAYRAMI’NIN tüm Mardinli vatandaşlarımıza ve Milletimizin hizmetinde bulunan her kademedeki görevli mesai arkadaşlarımıza ve dünyadaki tüm insanlara sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni eder saygılarımı sunarım.
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum