10 Aralık 2008

VİRANŞEHİR'DE KAZA: 4 ÖLÜ, 4 YARALI

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Viranşehir istikametinden Şanlıurfa istikametine giden Mehmet Erözmen(48) idaresindeki 47 AZ 187 plakalı araç, Şanlıurfa istikametinden Mardin istikametine gitmekte olan Feraç Kaygün(36) idaresindeki 01 ZP 430 plakalı araç ile Kıllık Köyü mevkiinde şerit ihlali sebebi ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile araçlar 25 metre sürüklendi. Araçta bulunan Feraç Kaygün, Lüle Kaygün(30) olay yerinde, çocukları Yasemin Kaygün ise kaldırıldığı Viranşehir Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Diğer araçta bulunan Mehmet Erözmen de olay yerinde yaşamını yitirdi. Ağır yaralılardan Murat Kaygün(13) ve Havle Kaygün(16) Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken ismi öğrenilemeyen 2 çocuk ise Viranşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza sonrası araç içerisinde sıkışan Mehmet Erözmen ve Feraç Kaygün Şanlıurfa'dan gelen kaza kırım ekibinin uzun süren çalışmaları sonrası çıkarılabildi. Hayatını kaybeden vatandaşlar, Savcının incelemeleri sonrası devlet hastanesi morguna götürüldü.

Kaza nedeniyle yaklaşık 1 saat trafiğe kapanan yol, kaza yapan araçların çekilmesin sonrası tekrar trafiğe açıldı. Bayram tatili için Adana'dan Mardin'e gittikleri belirlenen Kaygün ailesinin akrabalarına acı haberi polis veremedi. Sadece ufak bir kaza geçirdikleri söylenildi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Kanal47.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum