17 Ocak 2009

Başkan Pamukçu’nun Seyyar Fotoğrafı

Başkan adayının da açıklanacağı izleniminin doğduğu törende belediye işçileri tarafından belediye başkanı Pamukçu’nun ve Başbakan Erdoğan’la birlikte çektirdiği fotoğrafın taşınması halk arasında polemiğe yol açtı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifepmkc.jpg
Mardin’de açılışı tele konferans yöntemi ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Beyaz –Su açılış töreninde başkan Metin Pamukçu ve Başbakan Erdoğan’ın birlikte çekilen dev fotoğrafının belediyede çalışan işçiler tarafından taşınması vatandaşın dikkatini çekti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Beyaz-su açılış töreni ile birlikte Mardin Belediye Başkan adayının da açıklanacağı izleniminin doğduğu törende belediye işçileri tarafından belediye başkanı Pamukçu’nun ve Başbakan Erdoğan’la birlikte çektirdiği fotoğrafın taşınması halk arasında polemiğe yol açtı.

2004 yılında çekilen fotoğrafın yeni çekilmiş gibi lanse edilerek belediye işçileri tarafından protokolün yanında Başbakan’la canlı bağlantı kurulduğu esnada açılması vatandaşın dikkatinden kaçmadı.

Törene katılan vatandaşlardan Mehmet Beşir Anuk ise belediye başkanının başbakanla birlikte çektirilen fotoğrafını törende protokolün yanında herkese göstermesi ise belediye başkanlığına adaylığını koyan Metin Pamukçu’nun son çıkışları şeklinde yorumlarken törende aday adaylarının kulis çalışmalarını sürdürdükleri gözlendi.
Tören esnasında Başbakan Erdoğan'ın Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Mehmet Halit Demir ve Mardin Valisi Hasan Duruer'i selamlamasına rağmen aynı platformda bulunan belediye başkanı Metin Pamukçu'yu selamlamaması ise törene katılanlar tarafından farklı yorumlara sebep oldu.

Nezir Güneş
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/12B_1.JPG

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum