11 Ocak 2009

BELEDİYE MECLİSİ İLK TOPLANTISINI YAPTI.

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1045_maxi.jpg

Meclis toplantısı Belediye Başkanı Metin Pamukçunun Başkanlığında, Meclis Üyeleri Mustafa Aklan ve Perihan Gökçenin Kâtipliğinde Belediye Meclis Toplantı salonunda yapıldı. 14 gündem maddesinin görüşüleceği Olağan Meclis toplantısında 24 Meclis Üyesi hazır bulundu.

Belediye Başkanı Metin Pamukçu 2009 yılının İlk Meclis Toplantısında yaptığı açıklamada;”Tüm Meclis üyelerine 2008 yılında gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ederim.2009 yılının İlk Meclis toplantısının memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Mecliste grubu bulunan Meclis Üyesi arkadaşlarımla tarihi kent Mardin’in çıkarları doğrultusunda çok ılımlı ve uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Alınan tüm kararların oybirliği ile alındı. Her şeyin en iyisine ve en güzeline layık olan hemşerilerimize yaptığımız bu çalışmaların engin mutluluğunu yaşamaktayız. Şu anda gerçekleştirdiğimiz bu güzel atmosferi Mardin halkının yarınları için, hayırlara vesile olmasını dilerim.”dedi.

Toplantıda İmar Komisyon Raporunun görüşülmesi, Bir önceki Meclis Toplantısında bu aya ertelenen İtfaiye Müdürlüğünün Yangın Tehlikesine Uğraması Muhtemel Sahaların tespit edilmesi, Defterdarlık Milli Emlak Müdürlüğünün İmar Plan değişiklik talebi ile ilgili görüşleri konuları ve belediye hizmet kadrolarının işlevleri ele alındı.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum