15 Ocak 2009

DEVLET HASTANESİ YILDIZLI OTEL GİBİ

Mardin Devlet Hastanesi son düzenlemelerle konforlu hale getirildi. Hastanede bulunan çok yataklı odalarda, yataklar perdelerle birbirinden ayrılarak, hastalara rahat bir ortam sağlandı. Servis hemşireleri, aynı odada yatan hastaların araya çekilen perdelerle tek kişilik odada kalır gibi rahat ettiklerini söyledi.

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1055_maxi.JPG

Mardin Devlet Hastanesinde, hastaların güzel ve hijyenik bir ortamda tedavilerinin yapılması için önlemler alındı. Hasta odalarının temizliği dikkat çekerken, servis hemşireleri odaların günlük olarak deterjan ve hijyenik maddelerle temizlendiğini söyledi. Çok yataklı odalarda yatan hastaların özel olarak hazırlanmış perdelerle, istedikleri zaman perdelerini çekerek tek kişilik odadaymış gibi yalnız kalabileceklerini belirten sorumlu Hemşireler “ İki ve daha fazla yataklı odalarda, araya çekilen perdeler sayesinde, hasta yanındaki hastadan rahatsızlık duyduğu zaman perdesini çekerek tek odadaymış gibi tedavisini sürdürür. Tedavi gören hastalarımız yeni perde uygulamasından memnun.” Dedi.

Servislerde yatan hastalar ise, doktorların tedavi ve muayenelerini perdeler çekilerek yapmalarını, hasta haklarının da bir gereği olduğunu belirterek “Çok güzel bir uygulama. Perdeler çekildiği zaman kendimizi özel odada hissediyoruz. Hastane yetkililerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum