8 Ocak 2009

Elektrik Faciası Son Anda Önlendi

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1035_maxi.JPG
Mardin’in Nusaybin İçesin de bir iş yerine yüksek voltajda elektrik gelince içerde bulunan tüm elektronik cihazlar patladı. Facia son anda önlendi.

Nusaybin de Kışla Mahallesi Selmani Pak Caddesi Çilek Sokak No.1 de bulunan İsmet Büdün Elektronik dükkanında voltaj aşırı derecede yükselince dükkanda bulunan tüm elektronik cihazlar patladı.

Sabah saatlerinde iş yerini açmak için gelen elektronik işyeri sahibi İsmet Büdün gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizlemezken DEDAŞ’a Ateş püskürtü. İsmet Büdün “ Kış ayına girdiğimizden beri doğru dürüst elektrik yüzü görmedik 1 saat bile düzgün elektrik verilmiyor. Gece geç saatlerde bina sahibi beni arayarak iş yerinin yandığını söyledi. Dükkanımı açtığım zaman içerde bulunan tüm televizyonlar patlamış, içerdeki tüm elektronik cihazlar kullanılamaz hale gelmiş. DEDAŞ hakkında dava açacağım, bunun sorumlusu DEDAŞ’tır” diye konuştu.
Habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum