1 Ocak 2009

Elektrik kesintileri eğitimcilerin de tepkisini çekiyor!

Tarihi kentte yaşanan elektrik kesintileri esnafın yanında okula giden öğrencileri de olumsuz etkiliyor.


Elektrik kesintileri konusunda yetkilileri duyarlı olmaya çağıran Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube başkanı Hasan Ekinci elektrik kesintilerinin eğitimi olumsuz etkilediğini belirterek, çözüm bulunmasını istedi.

Kış mevsiminin gelişi ile birlikte eğitim ve öğretimde yaşanan sorunların bir kat daha arttığını dikkat çeken Ekinci, özellikle kenar mahallelerde bulunan okullarda yaşanan elektrik kesintilerinin beraberinde ısınma problemlerini de getirdiğine dikkat çekti.

Elektrik kesintilerinin öğrencilerin ödevlerini yapmasını da engellediğini belirten Ekinci, "Olumsuz koşullardan dolayı öğle grubunun son dersleri işlenememektedir. Okuldaki sıkıntı ile beraber evlerinde de elektrik sıkıntısı ile karşılaşan çocuklardan başarı beklemek ne kadar doğru olur. Evde ve okulda yapması gereken ödevlerini nasıl yapacağını da kamuoyunun takdirine sunuyoruz. Eğitim-Bir-Sen Mardin Şubesi olarak ilimizde soğukların yaşandığı şu günlerde yetkilileri en kısa sürede elektrik kesintisi ve ısınma problemlerine bir an önce çözüm bulmaya davet ediyoruz."diye konuştu.
Nezir Güneş
Mardinlife.com




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum